Tilbygning

Har du brug for en ny etage, et ekstra rum eller en anden form for tilbygning i København, er JTS Byg det oplagte valg. Vi står til rådighed uanset opgavens størrelse - for både private og erhverv.

Dygtige fagfolk inden for tilbygninger i København

Skal du have udført en tilbygning, er det vigtigt at vælge en samarbejdspartner med stor erfaring. Erfaring som den, vi er i besiddelse af hos JTS Byg. Vores medarbejdere er dygtige fagfolk med omfattende knowhow inden for tilbygninger i København og omegn.​

​Derfor kan vi også tilbyde vores ekspertise i alle dele af processen. Lige fra første møde til, at sidste hånd er lagt på tilbygningen i København.

Vi lægger stor vægt på detaljerne, både når det gælder tilbygninger og andre opgaver. Derfor tilser vi naturligvis det arbejde, vi har udført, en ekstra gang, før vi afslutter opgaven. Det er din garanti for en tilbygning i København i topklasse.​

​jTS Byg ApS

​Adelers Allé 29, 4540 Fårevejle

CVR: 29446342

Ring til os

​​Telefon: 21 28​ 75 93

Skriv til os

​E-mail: info@jts-byg.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.