Facaderenovering

Giv boligen et løft med en facaderenovering

Facaden er sammen med taget et af boligens mest udsatte elementer og skal derfor være modstandsdygtig over for vind og vejr.

Er din facade slidt at se på, og falder mørtlen ud, eller skaller malingen af, så er det nødvendigt med en facaderenovering. Får facaden blot lov at stå og forfalde og blive mere og mere slidt med årene, kan vand og fugt trænge igennem og være skadeligt for både murværk og de skjulte konstruktioner.

Med en facaderenovering kan du derfor undgå følgeskader og omkostningstunge renoveringer.

En facaderenovering er en ansigtsløftning til facaden og kan, udover at gøre facaden mere solid, også give boligen et helt nyt udseende med en ny glat overflade eller en ny farve.​

Facaderenovering i højeste kvalitet

Hos JTS BYG går vi meget op i vores kunder. Derfor sørger vi også for at holde en tæt kontakt og dialog med kunden, når vi udfører en facaderenovering, ligesom vi også giver vores professionelle vurdering af facaden og kommer med forskellige løsningsforslag. Det sikrer dig som kunde et resultat, der stemmer overens med dine ønsker, og som matcher boligens stil og stand.

Vi udfører facaderenovering i forskellige områder i og omkring København, herunder Nørrebro, Østerbro og Vesterbro samt byerne Gentofte, Hellerup, Hillerød, Hørsholm, Vedbæk, Søborg, Ordrup og Lyngby.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 21 28 75 93, hvis du ønsker mere information omkring vores facaderenovering.

​jTS Byg ApS

​Adelers Allé 29, 4540 Fårevejle

CVR: 29446342

Ring til os

​​Telefon: 21 28​ 75 93

Skriv til os

​E-mail: info@jts-byg.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.