Døre

Trænger dørene til en kærlig hånd, eller skal de udskiftes, er JTS Byg det oplagte valg. Vi har i mange leveret døre i København til flere forskellige typer kunder, der tæller alt fra private til erhverv og offentlige instanser.

Uanset hvilken type dør, du ønsker, er vi leveringsdygtige. En udskiftning af husets døre betyder bedre isolering og dermed og et bedre indeklima og en lavere varmeregning. Der er derfor rigtig mange fordele ved at få nye døre i København og omegn.​

Håndværkere med stor viden om døre i København

Vores ansatte er dygtige håndværkere med stor erfaring inden for døre. Vi sætter en ære i levere det resultat inden for døre i København, som du ønsker, så du får en løsning, der både gavner dig nu og på sigt.

I kraft af vores mangeårige erfaring kan vi være behjælpelige fra A til Z. Vi kommer gerne ud og ser på opgaven og tager en snak med dig om, hvordan vi bedst kan hjælpe. Vi har efterhånden set og monteret samt repareret mange typer døre i København, hvilket giver os en særlig ekspertise inden for området.​

​jTS Byg ApS

​Adelers Allé 29, 4540 Fårevejle

CVR: 29446342

Ring til os

​​Telefon: 21 28​ 75 93

Skriv til os

​E-mail: info@jts-byg.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.