Hovedentreprise

​Står du over for et større byggeprojekt, kan vi hjælpe med hovedentreprisen i København og omegn. Når det drejer sig om store projekter, er der mange tråde, der skal samles, og her kan det være en stor fordel at have en professionel samarbejdspartner.


Tæt samarbejde inden for hovedentreprise

Sammen med dig finder vi frem til, hvilken form for hovedentreprise i København, der vil være mest oplagt for dig og din økonomi. Vi har et tæt samarbejde med alt fra murere til malere og elinstallatører, som vi kan tage med på projektet. Det er dygtige håndværkere, som vi har udført hovedentreprise i København med i mange år.

Rydder pænt op i forbindelse med hovedentreprise i København

Vi ved godt, det er en tillidssag at lukke håndværkere ind i sit hjem, og derfor lægger vi stor vægt på at opbygge et godt samarbejde med vores kunder.


Vi tager naturligvis ingen vigtige beslutninger inden for hovedentreprise i København, uden du er med inde over. Vi sørger også altid for at rydde op efter os, så hovedentreprise ikke er mere i vejen i dit hjem end højst nødvendigt.


Kontakt os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for hovedentreprise i København.

Vi glæder os til at høre fra dig.

​jTS Byg ApS

​Adelers Allé 29, 4540 Fårevejle

CVR: 29446342

Ring til os

​​Telefon: 21 28​ 75 93

Skriv til os

​E-mail: info@jts-byg.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.